Lesaanbod

Ons lesaanbod


Binnen de muziekpraktijk zijn er verschillende mogelijkheden voor lessen. Denk hierbij aan:
  Muziekles & Corona

  Ook binnen de muziekpraktijk hebben we nagedacht over hoe om te gaan met de muzieklessen in het licht van het coronavirus.

  We volgen de RIVM richtlijnen. Dat betekent dat de lessen door kunnen gaan, maar dat we wel rekening houden met de onderlingen afstand van 1,5 meter.

  Als je verkouden of ziek bent gaat de les helaas niet door. Als je toch twijfelt of je wel of niet naar les kunt gaan, dan is er tijdelijk ook de mogelijkheid om via Facetime of Skype les te krijgen. Geef dit dan op tijd aan, want het vergt wat voorbereidingstijd.

  Muziekles op maat

  Maatwerk vinden we binnen muziekpraktijk van der Mark heel belangrijk. Omdat iedere leerling uniek is, volgt elke leerling een eigen lestraject.


  Voor alle lessen hebben we meerdere methodes op voorraad en kijken we altijd welke lesmethode het beste bij u of uw kind past. Zo nodig maken we speciaal voor een leerling aangepast lesmateriaal. Op deze manier creeren we de best passende leerlijn en leveren we maatwerk.


  Wij kunnen lessen aanbieden aan diverse doelgroepen, van hoogbegaafde mensen tot mensen met een licht verstandelijke beperking (i.c.m. gedragsstoornissen).

   

  Vanwege onze specialisatie met hoogbegaafde kinderen vinden ook steeds meer hoogbegaafde kinderen en hun ouders de weg naar muziekpraktijk Van der Mark.

   


  Muziekles met therapeutische onderlaag

  Voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bieden we ook muzieklessen aan met een therapeutische onderlaag, waarbij muziek leren spelen wordt gecombineerd met het werken aan kleine persoonlijke doelen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina therapeutische muziekles.  Heeft u onvoldoende financiële middelen om de muziekles te betalen? Het Jeugfonds Sport en Cultuur kan hierin helpen! Kijk voor meer informatie op de website