Lessen en Workshops

Lessen en Workshops

 

Vanwege gezondheidsklachten moest de eigenaresse van Joyah music helaas stoppen met de muziekschool. Dat betekent dat daarmee per 1 januari 2017 een einde komt aan de muziekschool Joyah Music in Assen. Vanaf dat moment worden alle muzieklessen van muziekpraktijk van der Mark weer verzorgd vanuit de muziekpraktijk in Assen. Alle bestaande leerlingen vanuit muziekschool Joyah Music krijgen de mogelijkheid om tegen gelijke voorwaarden hun lessen voort te zetten binnen muziekpraktijk van de Mark.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om bij muziekpraktijk Van der Mark lessen te volgen vanuit het jeugd cultuurfonds Assen.

Muzieklessen vanuit het jeugd cultuur fonds kunnen aangevraagd worden bij de gemeente Assen. Voor meer informatie of vragen over het jeugd cultuur fonds is het goed om even per mail contact op te nemen.

 

Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. De data waarop de lessen vervallen vindt u hier:

 

 

 

Vanwege onze ruime ervaring in het werken op woon- leef- behandelgroepen voor mensen met een verstandelijke beperking (i.c.m. gedragsstoornissen) zijn wij uitstekend in staat om ook voor deze doelgroep op een zinvolle manier muzieklessen te verzorgen.

 

Neem voor een proefles piano, orgel of zang vrijblijvend contact op.

 

Ook voor een passende workshop bent u bij ons aan het goede adres.

Momenteel kunt u de volgende workshops reserveren: gemeentezangbegeleiding, stemvorming en teambuilding.

 

Sinterklaas aanbieding!

Op zoek naar een origineel sinterklaas cadeau? Geef uw partner of uw kind een of meerdere muzieklessen cadeau! Informeer naar de mogelijkheden. Bij muziekpraktijk Van der Mark hebben we cadeaubonnen waarmee je naar keus een aantal muzieklessen cadeau kunt geven.

Past u of uw kind ook niet binnen de lijntjes? Dan bent u bij muziekpraktijk Van der Mark aan het juiste adres! We gebruiken verschillende lesmethodes, en zo nodig passen we dat geheel aan naar de behoeften van u of uw kind.

Vanwege onze specialisatie met hoogbegaafde kinderen vinden ook steeds meer hoogbegaafde kinderen en hun ouders de weg naar muziekpraktijk Van der Mark. Muziekles op maat, dat is hét visitekaartje van muziekpraktijk Van der Mark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een aantal standaardprijzen raadpleegt u onze tarievenlijst

 

Copyright © Muziekpraktijk van der Mark | KvK 60777338 | Mail de webmaster